Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

10-25 MARTIE 2014: Studenţii de la UAB Alba Iulia pot depune dosarele pentru bursele ERASMUS. Selecţia pentru obţinerea grantului, în 27 martie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ERASMUS 1Studenţii de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, care vor să studieze în străinătate prin programul ERASMUS, îşi pot depune dosarele pentru a intra în competiţie în perioada 10-25 martie, la Palatul Apor. Selecţia  în vederea obţinerii grantului Erasmus va avea loc în data de 27 martie 2014.

Centrul de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia oferă burse de plasament (practică) Erasmus studenților interesați să beneficieze educaţional, lingvistic şi cultural din experiența formării profesionale în alte țări europene.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Aceştia au posibilitatea să își efectueze stagiul de practică pe parcursul celor 3 luni de vară în Universități sau companii din Cehia, Grecia, Lituania, Polonia, Slovenia, Spania, Turcia sau Ungaria având asigurată recunoaşterea academică a rezultatelor obţinute. Grantul mediu în valoare de aproximativ 500 de EURO/lună le va permite studenţilor UAB să trăiască experienţa Erasmus conform motto-ului “Travel, learn and have fun!”

Selecţia studenţilor în vederea obţinerii grantului Erasmus, se va desfăşura în data de 27 martie 2014, bazându-se pe rezultatele academice obţinute de către candidaţi, dar şi pe evaluarea scrisorii de motivaţie în cadrul interviului cu membrii comisiei  – cadre didactice ale UAB.

Pentru depunerea dosarelor de candidatură studenţii se pot adresa Biroului Programe Comunitare şi Acorduri Internaţionale din cadrul CRI (Palatul Apor, Etaj I), în perioada 10-25 martie 2014.

EuRopean community ActionS for the Mobiliy of University Students – ERASMUS  îți oferă șansa de a confirma definiția pe care cei mai mulți studenți beneficiari o dau perioadei de studiu în străinătate: anul tuturor experiențelor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea