Rămâi conectat

Curier Județean

1 septembrie 2024 | Teatrul de păpuși „Prichindel” din Alba Iulia împlinește 72 de ani de activitate: Spectacol aniversar „Ursul păcălit de vulpe”

Bera Larisa

Publicat

în

1 septembrie 2024 | Teatrul de păpuși „Prichindel” din Alba Iulia împlinește 72 de ani de activitate: Spectacol aniversar „Ursul păcălit de vulpe”

Teatrul de Păpuși „Prichindel” aniversează, în data de 1 septembrie 2024, 72 de ani de existență. Mai adăugăm un an, bogat în evenimente și cu multe satisfacții, cu dorința ca anii ce se vor adăuga să nu fie ani de bătrânețe, ci de maturitate creatoare. 
Ca de fiecare dată, ne dorim să sărbătorim împreună acest moment aniversar, oferindu-vă în dar, vouă, publicului nostru drag, un spectacol care să aducă zâmbetul și buna dispoziție.
Așadar, vă așteptăm duminică, 1 septembrie, de la ora 12:00, la Sala 67, la spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, dramatizare semnată de Cristian Pepino, după povestea lui Ion Creangă, regia Teodora Popa.
Intrarea este liberă!
Cu acest spectacol deschidem, oficial, stagiunea teatrală 2024 – 2025.
„Iată-ne ajunși și la 72. Timp în care multe povești frumoase s-au spus pe scena teatrului nostru, pentru prichindeii care, de fapt, au fost sursa de inspirație pentru numele pe care îl purtăm – Prichindel.
La ceas aniversar nu pot decât să îmi doresc să realizez, împreună cu întreaga echipă a teatrului, noi proiecte cu care să atragem lumea în minunatul univers al teatrului, în general, și al teatrului de păpuși, de animație, în special.
La mulți ani! teatrule drag, La mulți ani! dragi colegi.” – Ioana Bogățan, manager Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia.
URSUL PĂCĂLIT DE VULPE
după Ion Creangă
Scenariul: Cristian Pepino
Regia: Teodora Popa
Scenografia: Attila Bajkó
Muzica: Levente Szöcs
Distribuția: Viorica Boda, Ramona Benchea-Mincu, Tudor Cristian Popa, Teodora Popa
Regia tehnică: Elena Madaras
Lumini: Ovidiu Tămășan
Sunet: Florin Andrea
Mașinist: Gheorghe Hațegan
Croitorie: Mirela Tămășan
Manager: Ioana Bogățan
Vârsta: 4+
Durata: 45 min.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 55 de ani din Straja, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut fratele. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale

Bera Larisa

Publicat

în

Bărbat de 55 de ani din Straja, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut fratele. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale Un bărbat de 55 de ani, din localitatea Straja, comuna Berghin, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, după ce și-a bătut fratele, provocându-i multiple leziuni pentru a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea