Rămâi conectat

Actualitate

1 octombrie:  ULTIMA zi de depunere a cererilor de plată pentru Start-Up Nation 2017

Mondoc Adriana

Publicat

în

ULTIMA zi de depunere a cererilor de plată pentru Start-Up Nation 2017

Beneficiarii Start-Up Nation 2017 care nu au depus cererile de plată mai au la dispoziţie două zile pentru a face acest lucru, 1 octombrie fiind ultima zi pentru depunerea documentelor pentru decont, potrivit Ministerului pentru Mediul de „Beneficiarii au obligaţia, conform procedurii de implementare a programului, ca în maximum un an de la intrarea în vigoare a Acordurilor de finanţare să efectueze cheltuielile şi să depună documentaţia aferentă cererii de plată/rambursare la sediul Agenţiilor pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului, dar nu mai târziu de 29 septembrie 2018”, anunţă ministerul de resort.

Reprezentanţii ministerului precizează că potrivit legislaţiei, ultima zi de depunere a documentelor este 29 septembrie, iar, fiindcă este o zi nelucrătoare, termenul final se prelungeşte până pe 1 octombrie.

„Având în vedere că ultima zi pentru pentru implementarea proiectelor şi depunerea documentaţiei aferente cererii de plată/rambursare în cadrul Programului pentru stimularea înfiinţării întreprinderilor mici şi mijlocii Start-up Nation – Romania este o zi nelucratoare, respectiv, 29 septembrie 2018, termenul final se prorogă, conform legislaţiei, în ziua lucrătoare imediat următoare – 01 octombrie 2018”, precizează ministerul.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic ANM a emis marți, 16 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de furtuni în Alba, valabilă miercuri după-masa. Se vor semnala averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic. Citește și: Vremea se racește brusc în România. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea