1-7 aprilie: Campania ”Prevenția Inimii”, la Aiud. Consultații cardiologice gratuite pentru cetățeni. Cine se poate înscrie și unde se fac programările

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Campania de prevenție a bolilor cardiovasculare ”Prevenția Inimii Aiud”, aflată la a 3-a ediție, eveniment unic în țară, va avea loc în perioada 1 – 7 aprilie 2018, orele 15:00 – 17:00, în Piața Consiliul Europei (în fața Catedralei Ortodoxe), transmit reprezentanții primăriei Aiud.

Persoanele interesate, care nu au mai participat anterior la o investigație în cadrul acestui program de prevenție și care întrunesc una din condițiile de mai jos, pot să se înscrie la Registratura municipiului Aiud, luni, marți și joi în intervalul orar 08:00-16:00, miercuri între orele 08:00 – 18:00 sau vineri între orele 08:00 – 14:00.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pot să se înscrie:

PMP - Alegeri parlamentare 2020
  • persoane cu vârsta de peste 50 de ani
  • afecțiuni: hipertensiunea arterială, diabet zaharat, obezitate, sedentarism, hipercolesterolemie
  • condiții de risc – fumători
  • prezintă antecedente familiale din punctul de vedere al bolilor cardiovasculare
    • nu au efectuat un asemenea consult în ultimul an

Investigațiile vor fi prestate cu titlu gratuit de către managerul Spitalului Municipal Aiud, domnul doctor Bogdan Popa, căruia îi suntem recunoscători pentru acest fapt.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

locuitor al judetului Albai 29 martie 2018 at 8:08

Spitalul din Aiud nu are medic specialist cardiolog de peste doi ani de zile si se promoveaza astfel de consultatii o data la cativa ani ca sa rupa gura lumii.Ar trebui sa le fie rusine si sa rezolve situatia aceasta inadmisibila.Vinovati – consiliul local,conducerea primariei,fostul si actualul director medical si Directia de sanaate publica Alba.SA VA FIE RUSINE SI AR FI BINE SA LASATI PE ALTII CARE STIU SA REZOLVE PROBLEMELE SAU SA VA REDUCETI SALARIILE PENTRU INCOMPETENTA MANAGERIALA.

Comentariile sunt oprite