Rămâi conectat

Ştirea zilei

1.000 de euro pentru Ana Maria Salcu de la avocatul Ovidiu Jidveian!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

După articolul nostru referitor la tânăra Ana Maria Salcu, eleva de numai 16 ani, de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, bolnavă de cancer, în numele căreia am făcut un apel către cititori, pentru a obţine banii necesari tratării sale în străinătate, am avut o mare surpriză: coordonatoarea campaniei ne-a mărturisit că a primit sute de telefoane, din ţară şi din străinătate, din partea unor persoane care şi-au exprimat dorinţa de a contribui la această campanie pe care noi am denumit-o „Haideţi să luptăm pentru o viaţă!”. O să revenim cu detalii referitoare la campanie, cu atât mai mult cu cât în data de 17 noiembrie 2011 se va desfăşura, la Alba Iulia, un spectacol de binefacere pentru Ana Maria. Acum dorim doar să vă dezvăluim numele unuia dintre cei ce au făcut deja primul pas spre susţinerea acestei vieţi. Este vorba despre av. Ovidiu Jidveian, preşedintele PSD Alba Iulia, al cărui părinte a decedat tot din pricina unui cancer necruţător şi care intenţionează să constituie un fond de ajutorare a bolnavilor de acest fel. Vom reveni în cadrul ediţiilor noastre viitoare, publicând  numele celor ce şi-au adus contribuţia lor umanitară. A celor ce vor dori acest lucru, desigur, pentru că mulţi dintre cei ce ne-au contactat şi-au exprimat dorinţa de a sprijini discret această campanie. Vă mulţumim în numele Anei Maria şi vă invităm să luptaţi alături de noi pentru salvarea ei! Dumnezeu să ne-ajute! (I.H.)

N.red. Cei ce doresc să-şi ofere sprijinul pot contacta persoana ce se ocupă de întreaga campanie demarată în favoarea Anei Maria. Este vorba despre prof. Maria Creţu, tel. 0758- 900675 sau sa doneze in contul deschis la BCR pe numele tatalui fetei, Salcu GabrielRO81RNCB0014087800320003.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Accident GRAV pe DN 74A: Trafic blocat după impactul dintre o căruță și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV pe DN 74A: Trafic blocat după impactul dintre o căruță și un autoturism Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, pe DN74A, între un autoturism și o căruță. Citește și: UPDATE FOTO | Accident MORTAL pe autostrada A1: O persoană a DECEDAT după impactul dintre o mașină și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea