Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

05 octombrie 2023| COD GALBEN de ceață în Alba: Localitățile unde vizibilitatea ar putea scădea sub 50 de metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

COD GALBEN de ceață în Alba: Localitățile unde vizibilitatea ar putea scădea sub 50 de metri

ANM a emis o atenționare de tip cod galben pentru ceață, care este valabilă în județul Alba și în alte zone limitrofe. Această atenționare este în vigoare începând cu ora 08:15 și va continua până la ora 10:00.

Ceața densă se va manifesta la nivel local, conducând la o scădere semnificativă a vizibilității, în unele zone ajungând sub 200 de metri, iar în cazuri izolate, vizibilitatea va fi redusă sub 50 de metri.

Localitățile afectate din județul Alba includ: Aiud, Blaj, Ocna Mureș, Teiuș, Unirea, Galda de Jos, Șona, Mihalț, Lopadea Nouă, Stremț, Sâncel, Sântimbru, Mirăslău, Bucerdea Grânoasă, Berghin, Fărău, Crăciunelu de Jos, Cergău, Roșia de Secaș, Hopârta, Rădești și Ohaba.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste precauție suplimentară în timpul deplasărilor lor în această perioadă, să reducă viteza și să păstreze o distanță sigură între vehicule, pentru a face față condițiilor de drum dificile generate de ceață.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea