Rămâi conectat

Societate

„ZIUA NAŢIONALĂ A CONTABILULUI ROMÂN” 21 septembrie 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Profesia contabilă din România – nouă decenii de istorie.

La data de 21 septembrie, contabilii din întreaga ţară sărbătoresc „Ziua Națională a Contabilului Român”.

Anul acesta, ziua de 21 septembrie are o semnificaţie aparte, deoarece marchează punctul culminant al seriei de manifestări desfăşurate în tot cursul anului, consacrate aniversării a 90 de ani de la înfiinţarea, în anul 1921, a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Ziua de 21 septembrie constituie un prilej pentru a aduce un omagiu tuturor celor care au luptat sau au sprijinit activităţile CECCAR – membrii fondatori, reprezentanţi ai instituțiilor guvernamentale şi ai administraţiilor locale, autorităţi publice, organisme neguvernamentale – asociaţii şi fundaţii, precum şi structurile alese sau executive ale CECCAR şi nu în ultimul rând experţilor contabili şi contabililor autorizaţi – aceşti furnizori de încredere şi de securitate financiară – care au asigurat unitatea şi au dat puterea şi resursele necesare tuturor realizărilor din profesia contabilă.

Cu aceasta ocazie, Consiliul şi conducerea executivă a filialei Alba a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, urează tuturor profesioniștilor contabili din județul Alba sănătate, putere de muncă, realizări deosebite, succes în activitatea profesională şi un călduros „La Mulți Ani” şi invită pe toți cei interesați să participe la manifestările organizate astăzi 21 septembrie 2011, începând cu ora 15:00, la Sala de conferințe a Hotelului Parc din Municipiul Alba Iulia.

LA MULŢI ANI !

 


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

MESAJE de SFANTUL NICOLAE 2023. Idei de URARI şi FELICITARI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de SFANTUL NICOLAE 2023. Idei de URARI şi FELICITARI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica Mesaje de Sfantul Nicolae 2023. Felicitări, urări, SMS-uri și mesaje de Moş Nicolaie. Texte cu mesaje de Moș Nicolae haioase și amuzante. Creștinii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae, în fiecare an, în data de 6 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare