Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vineri seara, la Vila Elisabeta, liberalii l-au adus pe Moş Crăciun pentru 232 de elevi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei 232 de copii din Alba Iulia care primesc meditaţii gratuite la limba română şi matematică, cu sprijinul liberalilor Simone Albani şi Florin Roman au fost invitaţi vineri seara, la Vila Elisabeta, să se întâlnească, mai devreme, cu Moş Crăciun. Copiii au ascultat colinde, au cinat şi au primit cadouri de la Moş Crăciun. „Elfii” moşului au fost de această dată deputaţii Teodor Atanasiu, Călin Potor, şi evident, Florin Roman şi Simone Albani. Bineînţeles, la sărbătoare au participat şi profesorii meditatori care i-au încurajat pe copiii şi pe părinţii prezenţi, reamintindu-le că averea reală şi de necontestat a unui om este educaţia.
  Meditaţiile sprijinite de liberali au demarat  în urmă cu un an şi jumătate iar de atunci peste 500 de copii din clasele IV- XII au beneficiat de meditaţii gratuite la matematică şi limba romană. „Eu cred că mai sunt şi politicieni care chiar fac ceva pentru albaiulieni, cu toate că nu au resursele bugetare de la consiliul local sau consiliul judeţean pentru asta. Iar noi nu facem decât să păstrăm şi să ducem mai departe crezul liberal, istoric: inteligenţa, performanţa şi educaţia reprezintă lumină pentru poporul român, deci acestea trebuie stimulate şi premiate” a subliniat Florin Roman. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea