Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO ȘTIREA TA: Un tânăr albaiulian își exprimă nemulțumirile față de țară, în versuri. ”În Parlament se doarme ca la cel mai scump hotel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

albaiulianFrustrarea față de țară „i-a dictat vorbele” unui tânăr albaiulian care a compus un text și o melodie pe ritm de hip hop și a lansat-o în mediul online, în dorința de a-și transmite mesajul cât mai departe.

În piesa sa, Horațiu își exprimă nemulțumirile și spune despre ce se întâmplă în România de azi, iar în speranța că se va face auzit, tânărul a trimis un link cu piesa respectivă și pe adresa redacției.

”Sunt din Alba Iulia și mi-am spus frustrarea față de țară în versuri. Aș vrea ca mesajul meu să ajungă cât mai departe”, ne-a scris tânărul. 

”România, România, strigăm în continuare/Ne amăgim cu toții că avem soluții de scăpare/ În Parlament se doarme ca la cel mai scump hotel, Voi ce-ați crezut în 89 că o să trăiți altfel?!”;  „bătrânii pensionari nu au bani de utilități, vând hectare de pământ la străini pe bucăți”, ”la noi e firesc să ne ia, dar nu se gândesc că oamenii din țară oare cu ce trăiesc” sau ”avem biserici, catedrale, mai multe ca spitale„ sunt doar câteva dintre versurile albaiulianului.

Nemulțumirile tânărului sunt legate, în principal,  de cei care ne conduc țara, dar și de faptul că tinerii aleg să plece peste hotare în loc să rămână să lupte pentru un viitor mai bun.

”Avem un Guvern de inculți depravați/ Copiii după școală sunt dezorientați. Plecați din țară în loc să luptăm, Să ieșim în stradă drepturile să le luăm. O nouă revoluție pentru încă o evoluție, Dacă iubim România, O să găsim o soluție”, mai spune tânărul în piesa sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea