Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO: ”Din toată inima”… și la Alba Iulia. Imagini din ”Cealaltă Capitală”, în videoclipul celei mai noi piese a trupei Voltaj

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

alba iulia 2Imagini superbe și ”amețitoare” surprinse în locuri minunate din România, printre care și Alba Iulia, sunt promovate în videoclipul celei mai noi piese a trupei Voltaj – ”Din toată inima”, ”dedicată” țării noastre.

Imaginile fac parte dintr-un palpitant film documentar, ”Transylvania Dragon”, în care apare în prim plan Flaviu Cernescu, românul care a reușit să uimească o țară întreagă cu demonstrațiile de slackline desfășurate deasupra unor edificii reprezentative din țară. Timp de aproape trei săptămâni, Flaviu Cernescu – „Balaurul din Transilvania” – împreună cu echipa de filmare au străbătut Transilvania și Banatul. S-a filmat la cascada Bigăr, Arsenal Park de la Orăştie, salina de la Turda, în Alba Iulia, dar și în alte locuri inedite din țară.

alba iulia 3La Alba Iulia, omul-păianjen a fost filmat chiar în fața Șantului de Vest, din fața Catedralei Reîntregirii, unul dintre cele mai încărcate locuri cu istorie din România, fiind protagonistul unei experiențe extraordinare, suspendat la înălțime, pășind pe o coardă lată de numai doi centimetri, desculț.

 alba iulia 4De asemenea, tot în Alba Iulia sunt surprinse imagini cu parada militară de la manifestările desfășurate de 1 Decembrie, dar și un superb foc de artificii deasupra Catedralei.

Îmi cere inima s-o mai spun o dată/ Asta e țara mea, jur că-i minunată! / Cei care simt la fel să-nceapă nebunia/ Din toata inima pentru România”, cam așa sună câteva versuri ale celei mai noi melodii a trupei Voltaj. Vă prezentăm mai jos videoclipul:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea