Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Clement Negruț: La Alba Iulia, avem distracție, spectacole și scandaluri, dar nu locuri de muncă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia are nevoie de locuri de muncă, nu doar de distracție și spectacole, iar dacă va câștiga alegerile locale din 2016, președintele PMP Alba, Clement Negruț, promite că va crea un parc industrial pentru atragerea investitorilor.

Clement Negrut23”Alba Iulia trebuie să treacă într-o nouă etapă de dezvoltare. A parcurs cinci cu Mircea Hava, de fapt, aș spune, o etapă în cinci, că a avut cinci mandate. Municipiul a ajuns la un nivel de dezvoltare turistică care nu-i generează dezvoltarea viitoare, nici economică, nici socială. Avem turiști, nu sunt suficienți, nu avem logistica necesară pentru a avea o anvergură economică și socială care să susțină dezvoltarea municipalității. Eu nu cred că poate să-mi demonstreze cineva că banii care vin din turism sunt suficienți pentru a dezvolta orașul – imposibil”, a afirmat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, Clement Negruț.

Deputatul de Alba a mai afirmat că își va prezenta programul politic, anul viitor, când va avea ”în spate” echipa de consilieri.

Negruț a afirmat că, dacă va fi ales primar, asigură albaiulienii că vor avea mai multe locuri de muncă.

”PR-ul în primărie stă foarte bine. Am redat prima dată Cetatea albaiulienilor, acum creăm viață în Cetate, avem distracție, avem scandaluri, avem spectacole, sâmbătă de sâmbătă, dar nu am văzut să se spună, în Alba Iulia am creat 100 de locuri de muncă”, a mai precizat Negruț.

Clement Negruț a mai afirmat că există ”o lipsă totală de transparență în ceea ce înseamnă dezvoltarea economică a municipiului” și că în lipsa unui parc industrial albaiulienii lucrează în Blaj, Sebeș și Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea