Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier mortal pe DN 75, între Câmpeni și Vadu Moților: Motociclist din Polonia, decedat după ce s-a lovit de un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier produs, sâmbătă în jurul prânzului, pe DN 75, între Câmpeni și Vadu Moților, s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat.

accident motocicleta004Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o coliziune între un autoturism și o motocicletă, victima fiind conducătorul vehiculului pe două roți.

UPDATE: Din primele cercetări efectuate la locul accidentului rezultă că motociclistul, care este cetățean polonez, a pierdut controlul asupra vehiculului, în condițiile unui carosabil umed, a intrat pe contrasens și a lovit autoturimul (marca Mitsubishi, înmatriculat în Alba), care circula regulamentar.

Bărbatul rănit a fost transportat cu ambulanța la Spitalul din Câmpeni.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba: La data de 16.07.2016, în jurul orelor 14.14, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire a faptul că pe DN 75 a avut loc un accident de circulaţie.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a constat că J.JS. de 41 de ani, din Polonia, în timp ce conducea o motocicleta, pe direcţia de mers Arieşeni – Cîmpeni, la km. 55+200 m, într-o curbă cu viraj la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed – timp ploios), a derapat şi a pierdut controlul motocicletei, iar în cădere s-a lovit de partea din faţă a unui autoturism condus regulamentar.

În urma accidentului rutier conducătorul motocicletei fost transportat la Spitalul orășenesc Cîmpeni, iar la orele 18,00  în timp ce se afla sub supraveghere medicală a decedat.

Cercetările continuă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea