Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Un bancher și doi administratori de firme, candidații PSD la Primăriile Ighiu, Zlatna și Roșia Montană

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bancher și două persoane care provin din mediul privat candidează din partea PSD la Primăriile din Ighiu, Zlatna și Roșia Montană, ei fiind prezentați, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

candidati PSD Alba01

candidati PSD Alba03Florin Nistor (30 de ani) candidează la Primăria Zlatna. El este absolvent al Facultății de Drept și Științe Sociale, Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, fiind administratorul unei firme de transport. În cadrul partidului deține funcția de vicepreședinte al PSD Alba și președinte al PSD Zlatna.

Acesta a precizat că și-a depus candidatura deoarece de 25 de ani, orașul are aceeași conducere, pe care a numit-o ”iresponsabilă”.

Printre proiectele sale se numără atragerea investițiilor și, în consecință, crearea de locuri de muncă, redeschiderea spitalului din Zlatna, redeschiderea trezoreriei Zlatna, deschiderea în oraș a unui centru APIA, respectiv reabilitarea termică a blocurilor.

candidati PSD Alba04Sorin Gheorghe Bucureștean (46 de ani) este candidatul PSD-ului la Primăria Roșia Montană. El provine din mediul privat, precizând că este administrator la o firmă.

Acesta are în plan extinderea drumurilor din comună, a rețelei de apă și canalizare și atragerea investitorilor în vederea înființării unei fabrici de produse lactate. Ultima idee s-a născut având în vedere că în Roșia Montană sunt mulți crescători de animale, a spus Bucureștean.

Bazil Popescu (40 de ani) candidează la Primăria Ighiu. Acesta a arătat că lucrează în sistemul bancar de 10 candidati PSD Alba02ani, iar modelul pentru dezvoltarea comunei Ighiu este comuna Ciugud.

”Având mai multe discuții cu primarul Gheorghe Damian am ajuns la concluzia că dacă cineva își dorește și vrea ceva, se poate. Vreau să asigur toți concetățenii mei că sunt în măsură să realizez o schimbare radicală”, a spus Popescu.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a susținut că orice primar care nu a confirmat în două mandate trebuie înlocuit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea