Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Trei tineri, reținuți după ce au jefuit o bătrânică din Șibot. Tâlharii au intrat în casa femeii prin efracție, au amenințat-o cu moartea și i-au luat banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale  au luat măsura reţinerii faţă de 3 bărbați din Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată. 

La data de 9 februarie, în urma activităților investigative și de cercetare desfășurate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, principalii suspecți ai faptei au fost identificați aceştia fiind: R.N.R. de 30 de ani, T.C.G. de 35 de ani, ambii din oraşul Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu,  L.G.V. de 26 ani şi  M.S.D. de 17 ani, ambii din comuna Gârbova de Sus, judeţul Alba.

În urma cercetărilor s-a constat că la data de 7 februarie, în jurul orei 03.00, prin efracție, cei patru bărbați au pătruns în locuința unei bătrâne de 92 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, unde, prin amenințarea victimei cu moartea și acte de violență i-au luat de suma de 1.400 lei, după care au părăsit locul faptei.

Față de R.N.R., T.C.G. şi  L.G.V., a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore (M.S.D. nu a fost reținut deoarece la data comiterii faptei era minor), urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10.02.2017, față de toți cei 4 suspecți să se propună punerea în mișcare a acțiunii penale și arestarea preventivă a acestora.

Suspecții R.N.R., T.C.G. şi L.G.V. au fost depuși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În continuare, cei patru bărbaţi sunt cercetaţi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe vacanța de Paște 2024: Câte zile libere au elevii și când se întorc la școală după Paște Elevii vor intra de astăzi, 26 aprilie, în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce la școală miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Vacanţa de vară va începe vineri, 21 iunie, după finalizarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea