Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

TRAGEDIE la Cugir: Un bărbat a fugit din spital și s-a spânzurat într-un garaj. Acesta ar fi avut o depresie postoperatorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

spanzuratUn caz neobișnuit s-a petrecut în urmă cu puțin timp la Spitalul orășenesc Cugir.

Este vorba de un pacient (I.M. în vârstă de 73 de ani), internat la Secția Chirurgie a unității medicale, pentru o operație de hernie efectuată cu doar o zi în urmă de către medicul chirurg, dr. Terezia Boruah.

În noaptea de joi spre vineri, pacientul ar fi avut (potrivit personalului medical) o depresie postoperatorie, manifestată printr-un comportament agresiv, care a băgat spaima atât în rândul bolnavilor din saloanele vecine, cât mai ales în personalul medical.

După cum ne-a relatat G.J.(fost coleg de salon cu I.M.), în jurul orei 00.45, acesta a început să lovească cu ceasul în noptiera de lângă pat, după care a scos un cuțit, și-a tăiat tubul de dren, și-a luat sacoșa cu haine și a pornit în pijamale pe coridorul Secției Chirurgie strigând că pleacă acasă.

După cum am aflat, cu toate intervențiile personalului medical de serviciu, precum și a portarului instituției, de a-l calma și a-l opri să se întoarcă în salon, (situație destul de dificilă, având în vedere că avea cuțitul în mână), pacientul a coborât scările, a sărit peste gardul spitalului și a luat-o la sănătoasa.

Chemat de urgență la spital, unde i s-a relatat situația, un echipaj al Poliției Cugir a început urmărirea, dar după o noapte de căutări n-au mai dat de urma evadatului.

Vineri dimineața, în jurul orei 5.30, proprietarul unui garaj, unde I.M. își ținea bicicleta, l-a găsit pe acesta fără suflare, spânzurat de o țeavă a garajului. Potrivit organelor locale de poliție, nu există suspiciuni legate de decesul bărbatului, fiind vorba de un caz de suicid. (C.P.)

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea