Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Video

Spice Fitness Alba Iulia – cel mai modern şi condimentat mod de a fi în formă! Vezi cum arată cea mai nouă şi dotată sală de fitness din Transilvania!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Space fitnessAlba Iulia se poate mândri cu cea mai modernă sală de fitness din Transilvania şi una dintre primele din ţară din punct de vedere al dotărilor şi serviciilor oferite. Cu o poziţie ultracentrală, fiind situat în apopierea sediului Direcţiei Finanţelor Publice Alba, Spice Fitness este gândit ca un club privat de sănătate şi fitness care reuneşte într-un spaţiu generos, de circa 1.000 de metri pătraţi, aparate de fitness de ultimă generaţie, sală de aerobic ozonizată, saună, jacuzzi, spaţiu de joacă pentru copii cu supraveghetor, bar-recepţie, vestiare, duşuri (prosoape pentru antrenament incluse), parcare privată controlată. Spice Fitness funcţionează 6 zile pe săptămână, în intervalul orar 8.00 – 22.00. Accesul se face doar pe bază de abonament, durata acestuia putând varia de la o zi până la un an. Cei care deţin un abonament de tip All Inclusive beneficiază de acces nelimitat la toate serviciile clubului!

Proprietarul Mihai Oancea spune că a ales să facă această investiţie considerabilă la Alba Iulia dintr-o mândrie locală dar şi din pasiunea sa personală pentru acest gen de petrecere a timpului liber. „Am vrut să arătăm că şi la Alba Iulia se poate”, a spus Mihai Oancea.

Cele mai moderne aparate cardio din lume, la Alba Iulia

Zona Spice Fitness de exerciţii cardio include 12 aparate profesionale de ultimă generaţie produse de LifeFitness şi aduse direct din USA, de altfel cel mai mare producător de aparatură cardio profesională din lume. Benzi de alergat, aparate eliptice, biciclete cu spătar drept sau înclinat folosite de cele mai moderne cluburi exclusiviste de fitness, toate cu un design inovator şi modern, concepute special pentru sala din Alba Iulia. Având un aspect estetic de ultimă generaţie şi dispunând de îmbunătăţiri pentru folosirea tehnologiilor avansate de divertisment, toate aparatele cardio oferă compatibilitate şi integrare iPod. În plus, întreaga zonă cardio este animată de 4 televizoare cu diagonală mare pe care pot fi urmărite canalele TV preferate. În premieră, toate televizoarele sunt prevăzute cu sistem de ultimă generaţie Broadcast Vision care permite ascultarea postului TV urmărit în căştile personale. Astfel, efortul devine mai plăcut şi mai îndelungat!

Sală de aerobic complet climatizată şi dotată, prima din oraş

Space fitness 1În premieră în Alba Iulia clasele de fitness precum Steel Combat, Step Aerobics, Steel Tonic sau Kangoo Jumps sunt oferite gratuit de către Spice Fitness Club tuturor membrilor săi All Inclusive. Clasele sunt susţinute de către instructori într-un spaţiu special amenajat, în permanenţă climatizat şi aerisit. Sala aerobic dispune de sistem audio propriu şi de toate dotările necesare susţinerii claselor de fitness: gantere, scări profesionale, mingi medicinale, saltele, prosoape antrenament etc., astfel încât cursanţii nu trebuie să aducă nimic cu ei, în afară de zâmbet şi bună dispoziţie.

Sala aerobic a Clubului Spice Fitness poate susţine clase de aerobic pentru grupuri restrânse. Avantajul grupurilor restrânse de până la 20 participanţi este dat de modul de interacţionare al antrenorului cu fiecare participant, în acest fel întreaga activitate devenind familială. Astfel, clasele de fitness pot deveni un bun prilej de socializare şi de distracţie alături de prieteni! Important de reţinut: doar la Spice Fitness, clasele de fitness sunt incluse în preţul abonamentului All Inclusive. În plus, programările la sala de aerobic pot fi făcute on-line odată ce deţii un card de membru.

AQUASpice – AQUARelaxare

Space fitness 4Aventura AQUASpice începe încă de la intrarea în vestiare. Vestiarele fiind separate pentru doamne şi domni dau posibilitatea pregătirii pentru răsfăţ.
Zona AQUASpice este dotată cu un lounge de relaxare, o saună uscată pentru 12 persoane şi nu în ultimul rând un jacuzzi imens cu apă încălzită în care cuvântul de ordine este relaxare. Ambianţa şi cromatica acestei zone este creată special pentru refacerea după antrenament. Acesta este avantajul Spice! Întrega zonă AQUASpice este folosită atât de doamne cât şi de domni. Zona AQUASpice este deschisă în fiecare zi de luni până sâmbătă între orele 16.00 – 22.00 şi este inclusă în abonamentul All Inclusive, deci nu are costuri suplimentare. Doar membrii All Inclusive au acces în incinta acestei zone.

Abonamente şi tarife

      Cei care beneficiază de un abonamnent All Inclusive au acces nelimitat la toate serviciile oferite de Spice Fitness oricând în cadrul programului de funcţionare. Preţul unui astfel de abonament este de 185 de lei pe lună. Abonamentele de tip Day Time, în valoare de 119 lei/lună oferă acces doar la sala de fitness a Clubului (echipamente cardio, de ridicat greutăţi, parcare, vestiare), în intervalul orar 8.00 – 15.30. Abonamentele Senior All Inclusive sunt special create pentru persoanele care au împlinit 62 de ani şi reprezintă o formă de respect pentru cei care vor să se păstreze în formp indiferent de vârstă. Costul unui astfel de abonament este de 175 de lei. Există şi opţiunea unui abonament de o zi – One Day Pass. Contra sumei de 35 de lei este asigurat accesul în club pentru o zi. Detalii suplimentare privind tipul de abonamente şi tarifele practicate, precum şi informaţii complete despre înscriere pot fi obţinute de pe site-ul Spice Fitness Alba Iulia – www.spicefitness.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea