Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PMP Alba și-a prezentat candidații la Primăriile Ocna Mureș, Abrud, Valea Lungă, Cergău și Noșlac

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PMP Alba și-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, candidații la Primăriile Ocna Mureș, Abrud, Valea Lungă, Cergău și Noșlac.

PMP Alba01

Damian Liviu Rareș este candidatul PMP La Ocna Mureș. Acesta a spus că a ales să candideze din partea acestei formațiuni întrucât e un partid ”nou-înființat, care promovează persoanele tinere”. Damian Liviu, care lucrează la CFR, spune că Ocna Mureș are nevoie de mai mulți investitori.

Candidatul la Primăria Abrud este Ștefan Marin, de profesie inginer. Acesta a spus că, dacă va fi ales, va lăsa o ”amprentă pozitivă” asupra orașului. Fiind întrebat ce părere are despre contracandidații săi, a afirmat că îi cunoaște încă din facultate unde au fost colegi, completând că sunt ”oameni valoroși”, dar îi desparte gândirea politică.

Radu Hususan este candidatul PMP la Valea Lungă. ”M-am implicat în viața politică pentru că vreau să schimb anumite lucruri care sunt prost făcute. Nu am mai avut tangențe până acum cu politica”, a spus acesta. Radu Hususan este agent de vânzări.

Mărginean Emanuel (23 de ani), student în anul IV la Facultatea de Inginerie, este unul dintre cei mai tineri candidați. Acesta va candida la Primăria Cergău și spune că a intrat în politică datorită respectului față de președintele PMP Alba, Clement Negruț, alături de care opinează că poate schimba multe la Cergău, comunitatea din care face parte.

Cadar Daniel candidează la Primăria Noșlac. Acesta e de profesie maistru chimist și a mai făcut politică fiind consilier local din partea PNG. El a precizat că fondurile comunităților ar trebuie alocate pentru învățământ și sănătate, nu pentru petreceri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea