Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

(P) Clement Negruţ: „Privesc cu satisfacţie în urmă şi cu încredere în viitor!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A început campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Este o  perioadă în care cei care doresc să ajungă în Parlamentul României vă vor asalta cu promisiuni şi cu diverse informaţii din dorinţa de a primi votul dumneavoastră. Din punctul meu de vedere, singurele lucruri despre care ar trebui să vorbească un candidat sunt, în primul rând, realizările lui şi proiectele realiste pe care le are în perspectiva unei viitoare alegeri.

Eu pot să spun că nu îmi este ruşine să ies în faţa cetăţenilor în campania electorală. Nu mă tem să stau faţă în faţă cu cei pe care i-am reprezentat vreme de 4 ani. Deoarece în aceşti patru ani de mandat, dar şi în mandatul anterior am fost alături de cetăţeni în mod constant, iar misiunea de parlamentar am luat-o în serios.

Vorbesc deschis despre activitatea mea, iar datele de pe site-ul Camerei Deputaţilor confirmă ceea ce spun. Nu vreau ca aceste lucruri să sune ca o laudă, ci ca o dare de seamă în faţa cetăţenilor. De asemenea, în fiecare săptămână am organizat conferinţe de presă, dorind astfel ca prin intermediul jurnaliştilor să transmit conjudeţenilor mei ce face Partidul Mişcarea Populară, cum ne ducem lupta şi cum sancţionăm fiecare derapaj al guvernanţilor sau al celor din PSD şi nu numai.clement-negrut

În Parlamentul României am avut din 2012 până în prezent 64 de propuneri legislative, dintre care 6 legi promulgate, 63 de luări de cuvânt, 19 declaraţii politice şi 11 întrebări şi interpelări. De asemenea, alături de colegii mei din Partidul Mişcarea Populară am dus o luptă constantă pentru îndreptarea multor nedreptăţi care-i afectau pe cetăţeni. Astfel, am vorbit despre: alegerea primarilor din două tururi, aşa cum ar fi trebuit să decurgă procesul electoral din vară; am vorbit despre impozitele mari puse de administraţia locală din Alba Iulia pe spatele cetăţenilor; am vorbit despre abuzurile comise de societăţile de asigurări asupra transportatorilor şi, mai nou, asupra cetăţeanului de rând; am atras atenţia asupra valorii exagerat de mari a facturilor la gaze naturale şi energie electrică, determinate de acoperirea pierderilor la anumite societăţi de stat; am vorbit despre problema autostrăzilor care se surpă sau care sunt doar pe hârtie, despre slaba activitate a tehnocraţilor, despre slaba absorbţie de fonduri europene şi despre multe alte probleme cu care se confruntă judeţul Alba şi întreaga ţară.

Eu nu voi recurge la promisiuni de primar, aşa cum procedează anumiţi candidaţi la funcţia de senator sau deputat, dar pot să-i asigur pe cetăţeni că pot să adresez interpelări unor ministere, să-i trag de mânecă, aşa cum se spune, pentru a-i face atenţi la problemele cu care se confruntă cetăţenii din Alba. Aşa am făcut şi atunci când trăgeam de cei de la Bucureşti să mişte lucrurile cu ocolitoarea Sebeşului. Iar bunul Dumnezeu ne-a ajutat până la urmă să avem această ocolitoare, iar Sebeşul să scape de traficul infernal.

Acum, la finalul acestui mandat, pot spune că privesc cu satisfacţie în urmă la ceea ce am reuşit să realizez şi privesc cu încredere spre viitor, având alături de mine, în Partidul Mişcarea Populară, o echipă de oameni motivaţi, tineri şi fără trecut în politică. Alături de aceşti oameni am construit un proiect în care cred şi alături de ei voi merge mai departe, indiferent cât de greu ne va fi.

Deputat Clement NEGRUŢ,
preşedinte PMP Alba

Publicat de SC Unirea Pres SRL la comanda Partidului Mişcarea Populară Alba, Cod mandatar financiar PMP Alba 11160002


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea