Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Nicolae Stanciu, lăudat de Sagna și Guardiola. Reacția stelistului după ce echipa sa a pierdut cu 5-0

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Stanciu a declarat marți seara că nu se aștepta să piardă la cinci goluri diferență partida cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor, însă fostul unirist a fost lăudat, la finalul disputei, de fundaşul francez Bacary Sagna și de către antrenorul Pep Guardiola

StanciuApărătorul de culoare i-a fost adversar decarului Stelei şi la Euro, în meciul de debut, şi de acolo şi-a făcut probabil o impresie bună despre el.

„Este un jucător uimitor. Este foarte bine pregătit din punct de vedere tehnic. Am jucat împotriva lui și la Euro și eram deja impresionat. Dacă va continua să muncească mult ar putea să ajungă la una din echipele mari ale Europei”, a spus Sagna, la Sport.ro.

Interesat este faptul că Stanciu a fost remarcat şi de Guardiola, în conferinţa de presă. „Numărul „10” de la Steaua e un jucător incredibil”, a spus Pep.

În ceea ce priveşte partida propriu-zisă, Sagna s-a declarat încântat de modul în care City a jucat şi a ţinut să remarce atmosfera din tribune.

Nicolae Stanciu a declarat că nu se aștepta la un asemenea scor, precizând că el și colegii lui au făcut prea multe greșeli.

„Din moment ce scorul a fost 5-0 putem spune că este o diferență imensă. E o diferență mare între campionatul englez și cel românesc. Nu sunt supraoameni, dar joacă un fotbal foarte bun. Am făcut foarte multe greșeli, iar ei cred că nu aveau nevoie de astfel de cadouri. Nu știu dacă a fost umilință, dar ne simțim rău pentru că a fost o diferență foarte mare. Nu ne așteptam la un asemenea scor, chiar am crezut că vom scoate un rezultat bun. Am sperat după cele două penalty-uri ratate de Aguero, dar până la urmă au fost mai puternici și asta s-a văzut pe tabelă. Nu mergem în plimbare în Anglia, noi ne-am făcut datoria. Obiectivul nostru era să ajungem în grupele Europa League și l-am îndeplinit”, a spus Stanciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea