Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Trifu: Stadionul ”Cetate”, un obiectiv-simbol al oraşului, trebuie readus la viaţă!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sunt cu adevărat entuziasmat că în ședința de consiliu local de marți, 26 iulie, pe prima poziție din ”Ordinea de zi” am reușit să introducem un proiect legat de Stadionul ”Cetate”. Este vorba, în prima etapă, de formarea unei comisii care până la 30 august va trebui să analizeze situația de acolo, cu scopul final de a găsi o soluție în ceea ce privește viitorul acestui obiectiv-simbol al orașului nostru.

trifuAm inițiat acest proiect, și încă două foarte generoase, împreună cu consilieri locali ai PSD și ALDE, și sunt convins că vom avea susținere din partea consilierilor de la celelalte partide.

Îmi doresc foarte mult ca atmosfera din Consiliul Local al municipiului Alba Iulia să devină una constructivă și să spargem acel cerc vicios în care politicul se ridică peste ideea de unitate atunci când e vorba de proiecte benefice pentru albaiulieni.

Deocamdată, celelalte proiecte, respectiv propunerea de a transmite video, în direct, ședințele consiliului local pe site-ul primăriei și cea de a oferi reducerea de 50 la sută pentru elevi, la transportul în comun, prin aplicarea prevederilor Legii 92/2007 privind serviciile publice de transport local sunt date spre consultare populației, așa că vor intra în dezbatere în luna august.

Ceea ce este foarte important să menționez e faptul că atât eu, cât și colegii consilieri din PSD și ALDE am beneficiat în demersul nostru de sprijinul tânărului Andrei Popa, fost președinte al Consiliului elevilor și pe această cale îi mulțumim. Părerea mea este că trebuie să consultăm mereu albaiulienii, să avem proiecte și astfel să venim în întâmpinarea a ceea ce ei își doresc, indiferent din ce zonă politică sau apolitică vin ideile.

Mircea TRIFU, consilier local independent al municipiului Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea