Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

METEO: Vreme rece în Transilvania în această perioadă. Prognoza pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit estimărilor Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 17-30 aprilie 2017, în Transilvania temperaturile vor fi mai scăzute decât media pentru această perioadă și sunt prognozate precipitații până în 30 aprilie.

În prima săptămână temperaturile maxime se vor încadra, în medie, doar între 5 și 12 grade, iar cele  minime între -5 și 3 grade.

În cea de-a doua săptămână, regimul termic va fi apropiat de cel normal la sfârșit de aprilie. Temperatura aerului va marca o creștere, apoi nu va avea variații semnificative. Media pe regiune va fi caracterizat ă de maxime cuprinse între 14 și 18 grade și minime între -2 și 3-4 grade.

Vor fi condiții pentru precipitații, aproape în fiecare zi, pe arii mai extinse, moderate și însemnate cantitativ, în data de 19 aprilie și din nou după 27 aprilie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea