Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Meci amical, Arieşul Apuseni Baia de Arieş – Performanţa Ighiu 0-2 (0-1) | Patru zile, patru victorii pentru echipa lui Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu a câştigat al 4-lea joc de verificare disputat în tot atâtea zile, la Baia de Arieş, cu Arieşul Apuseni, nou-promovată în Liga a 4-a Alba, divizionara terță impunându-se cu scorul de 2-0 (2-0), goluri reușite de Seiwerth (29) și Potopea (82).

Echipa de Liga a 3-a a pus punct stagiului centralizat de la Codlea și a revenit în Alba, după cele 10 zile de cantonament din Brașov.

Performanța: Zăvoi – Miroiu, Iclănzan, Potopea, Medeșan – Ludwig, Unguru – Fetița, Istrate, Tineiu – Seiwerth, în prima repriză, respectiv V. Ignat – Ad. Mărginean, Iclănzan, Potopea, Medeșan – Bucur, Circov – Muscel, M. Cristea, Cl. Marcu – Seiwerth; au mai intrat Sporea, Cordoș, Zsigmond, Petruse – în actul secund; nu au evoluat Oiță – învoit, Trifa – recuperare, Cl. Oara, Joldeș, Trăistar. Antrenori Mihai Manea, Raul Oargă și Petre Clep.

 

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea