Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Lista candidaților PMP Alba înscriși în cursa internă pentru alegerile parlamentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Mișcarea Populară Alba a finalizat procedura preliminară de înscriere a membrilor de partid care doresc să candideze pentru o funcție de deputat sau senator la alegerile parlamentare din acest an. Lista a fost prezentată de președintele organizației județene, Clement Negruț, în cadrul conferinței de presă de vineri.

VIDEO| Angela Moldovan, PMP Alba: ”Procentul mare de promovabilitate la Baclaureat se datorează doar câtorva colegii din județ. Sunt licee în Alba care, probabil, nu ar trebui să existe””Noi am avut o procedură de pregătire a listei de candidați a Partidului Mișcarea Populară pentru Parlamentul României, procedură care s-a încheiat în data de 10 septembrie. Suntem în măsură să vă prezentăm lista de candidați, pe care am trimis-o și la București, însoțită de CV-uri. Pentru Camera Deputaților: Blaga Dragoș, din Ponor, inginer, 27 de ani, întreprinzător privat; Cenușă Marin, consilier județean, pensionar, de profesie tehnician minier, a lucrat în domeniul mineritului; Hariton Paul Lucian, jurist, consilier local la Teiuș, 28 de ani; prof. Moldovan Angela, 52 de ani, lucrează în învățământ de 25 de ani; Negruț Clement, inginer, 52 de ani, în prezent deputat; Panța Lucian, electronist, 31 de ani; Petrean Gheorghe Iustin, jurist, consilier local la Galda de Jos (președintele uneia dintre cele mai bune organizații a PMP Alba), 28 de ani; Ștefan Marin, inginer, 51 de ani, lucrează la Drumuri și Poduri Locale. Solicitările pentru lista de candidați la Senat sunt: Bastan Filofteia, jurist, 42 de ani, consilier local la Lupșa; Besoi Laurențiu, inginer, 43 de ani, consilier local la Mihalț; Corcheș Dorel Valer, președintele organizației de la Câmpeni, inginer, 45 de ani; Ursaleș Traian, inginer chimist, 39 de ani, consilier județean; Vasile Sorin, economist, 39 de ani, din Cugir”, a enumerat liderul PMP Alba.

Clement Negruț a mai precizat că pe fiecare listă se află câte un membru UNPR – Panța Lucian la Camera Deputaților și Bastan Filofteia la Senat.

”Am încercat să avem liste echilibrate, să avem tineri, să avem doamne pe listă pentru că așa mi se pare normal și corect. Ordinea pe listă va fi stabilită în perioada următoare, după ce Consiliul Executiv Național al PMP va analiza CV-urile și va avea puncte de vedere pe baza solicitării de candidatură, urmând ca decizia să o luăm într-un for statutar la nivelul județului, în aproximativ 2 săptămâni, după care lista va fi trimisă la București și validată de către CEN și președintele partidului”, a explicat Negruț.

El a mai declarat că deși este o listă care nu conține nume sonore, în opinia sa este ”o listă a unui partid nou și tânăr, care încearcă să intre în competiția aceasta dură cu oameni care chiar vor să-și creeze o carieră politică iar PMP le oferă această oportunitate”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea