Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Levente Hugo Bara, patronul firmei Supremia din Alba Iulia, este antreprenorul anului în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Levente Hugo Bara, fondatorul producatorului de condimente Supremia Grup, a câștigat titlul de cel mai bun antreprenor din România și va intra în finala mondială pentru titlul ”World Entrepreneur of The Year”, care se va desfășura în vara lui 2016 la Monte Carlo.

Levente baraÎn total, 48 de antreprenori români au rămas în competiție, după verificarea îndeplinirii condițiilor de eligibilitate de participare în concurs, față de 40 de antreprenori în 2014. Lista scurtă, care include finaliștii a fost formată din mai mulți antreprenori, printre care se numără și Vasile Armenean (Betty Ice), Doina Cepalis (Te-Rox), Ion Drăgoi (Pet Star Holding), Philip Cox (Cramele Recaș).

În competiție s-au înscris 60 de oameni de afaceri, față de 50 la prima ediție organizată anul trecut. Companiile antreprenorilor eligibili de la această ediție totalizează venituri de 1,2 miliarde de euro și 9.000 de angajați, cu venituri medii de 27 milioane de euro pe companie și un număr mediu de 200 de angajați în 2014. Antreprenorii au dezvoltat companii în sectoare diverse, de la produse de larg consum, agricultură, construcții și industria chimică, la servicii profesionale, tehnologie și telecomunicații.

În urma procesului de jurizare, care a avut loc în doua runde, pe 8 și 22 octombrie 2015, au fost aleși câștigătorii celor trei titluri acordate în cadrul competiției:

EY Entrepreneur Of The Year – Levente Hugo Bara, Supremia (producător de condimente cu o cifră de afaceri de 35 de milioane de euro)

Emerging Entrepreneur Of The Year – Dan Isai, fondator SaladBox (lanț de restaurante cu mâncare sănătoasă)

Social Entrepreneur Of The Year – Cristian Ispas, Motivation (organizație ne-guvernamentală, non-profit românească, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități din România)

Câștigătorul premiului EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2015 va reprezenta țara în finala mondială a competiției, unde va concura alături de antreprenori din întreaga lume pentru titlul EY World Entrepreneur Of The Year. Marea finală va avea loc la Monte Carlo, în luna iunie 2016.

Competiția EY Entrepreneur of The Year se organizează în 145 de orașe din 60 de țări de aproape 30 de ani și premiază antreprenorii pentru viziunea și direcția strategică cu care își cresc afacerile, puterea de a inova, integritatea personală și, nu în ultimul rând, pentru impactul pozitiv asupra comunității. (Z.U.)

Sursa: wall-street.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea