Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr: ALDE nu va susţine noile măsuri anti-liberale din programul de guvernare, care afectează micii şi marii întreprinzători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Odată cu investirea noului Guvern şi cu modificările apărute în programul de guvernare, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a precizat într-o conferinţă de presă, că nu este de acord cu anumite măsuri care sunt prevăzute, şi anume cu impozitul pe profit care va fi eliminat şi înlocuit cu impozitul pe cifra de afaceri şi cu anularea impozitului de 16%.

Lazăr a specificat că ALDE îşi va respecta şi îndeplini promisiunile din campania electorală, şi vor susţine şi vota TVA de 16% sau chiar mai mic.

„Nu sunt de acord cu impozitul pe cifra de afaceri şi pe anularea impozitului de 16%. În campania electorală am promis celor ce ne-au votat că noi vom susţine impozitul de 16%, poate chiar mai mic şi nu un impozit progresiv. Sunt convins că cei din ALDE vor lupta pentru pentru măsuri liberale şi spre să reuşim, PSD-ul fiind un partid de stânga, vor veni cu măsuri sociale, iar noi fiind un partid liberal, trebuie să formăm un echilibru şi să susţinem oamenii de afaceri, micii întreprinzători, pentru cpă altfel ţara nu va merge”, a precizat Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea