Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Industria Galda de Jos – ACSF Comuna Recea 3-4 (1-2) | Una calda alta rece pentru Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos a întâlnit în etapa a doua pe ACSF Comuna Recea și a pierdut primul Industria Galda - CS Osorhei73meci pe propriul teren cu 3-4 (1-2), după ce a învins în runda inaugurală o altă nou promovată. Scorul a fost deschis de Cr. Bodea (3) – după o pasă perfectă de la Cernea.

Oaspeții au revenit și până la pauză au întors scorul, prin golurile marcate de Chinde (11) și Schwartzkopf (36), intrând în avantaj la cabine. „Am întâmpinat prea multe probleme la acest joc. Plus greșelile de arbitraj, voite sau nevoite. Asta este mergem înainte, ce am luat pe mere am dat pe pere„, a spus antrenorul Paul Ciucă.

*Cernea o nouă pasă decisivă pentru D. Lupșan

Accidentat, Oțoiu a fost înlocuit de Olălău, min. 43. Cernea reusește a doua pasă decisivă, pentru D. Lupșan, care a restabilit egalitatea în min. 60. Același Schwartzkopf (79) a punctat din nou, iar în minutul 84 a înscris Ciuntu, la o eroare a lui Ștef, ce a scăpat mingea. Festivalul golurilor a fost continuat de Haiduc (min. 87). În final gazdele au mai cerut două lovituri de pedeapsă, refuzate însă de central.

Partida a început cu 12 minute întârziere, din pricina problemelor legate de vizele medicale ale juniorilor Oprița și Olar , din acest motiv Paul Ciucă fiind nevoit să schimbe primul unsprezece.

 

Au evoluat echipele: *Industria: Căt. Ștef – Goguța, Al. Man, Haiduc, Oțoiu, Frențiu, D. Lupșan, Cr. Kilin, Cr. Bodea, A. Câmpean, Cernea;  Rezerve: Boldi – P. Medrea, R. Lungu, Cr. Ivașcu, Căt. Ivașcu, Baghiu, Olălău. Antrenor Paul Ciucă.

*Comuna Recea: Lovasz – Mateiaș, Fazakas, David,Taraczkozi, Chinde, Uc, Asăujan, Schwartzkopf, Morar, Ciuntu; rezerve Iuga, Popan, Voivod, Apan, Pașcu, Riza. Antrenor Romică Buia.

[nggallery id=947]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea