Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În ediţia viitoare a Ligii a 4-a vor fi 15 echipe! S-au înscris Euro Şpring şi CS Zlatna, au dispărut Inter Ciugud şi Dalia Sport Daia Română!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 9 august a fost data limită de înscriere în Liga a IV-a, ediţia 2017-2018, în cele din urmă fiind înscrise 15 echipe, 10 din stagiunea precedentă (Olimpia Aiud, Viitorul Sîntimbru, CIL Blaj, Viitorul Spicul Daia Română, CS Ocna Mureş, Sportul Petreşti, Energia Săsciori, Fortuna Lunca Mureşului, Transalpina Şugag şi Rapid CFR Teiuş), alte trei nou-promovate (Voinţa Stremţ, Cuprirom Abrud şi Arieşul Apuseni Baia de Arieş) şi alte două (CS Zlatna, Euro Şpring), care au făcut cerere în acest sens.

Din păcate, „nume grele” precum Dalia Sport Daia Română sau Inter Ciugud, echipe de tradiţie, nu vor mai continua în al 4-lea eşalon, la fel procedând şi Gaz Metan Valea Lungă, care nu s-a înscris. Deci elemente surpriză la startul Ligii a 4-a, al cărui ţintar îl vom cunoaşte joi, 10 august, de la ora 18.00, când la Universitatea „1 Decembrie 1918” va fi stabilit programul turului ediţiei 2017-2018. Precedentul sezon au fost numai 14 competitoare în cel de-al 4-lea eşalon din Alba. În jurul amiezii, s-a vehiculat o posibilă înscriere a Metalurgistului Cugir 2, însă aceasă variantă nu a avut deloc acoperire, astfel că sunt 15 echipe în Liga a IV-a, ediția viitoare.

*S-a prelungit termenul de înscriere

Din diverse motive, s-a prelungit termenul de înscriere până miercuri 9 august, ora 15.00, astfel că întâlnirea programată iniţial vinerea trecută, în ideea stabilirii ţintarului şi a programului competiţional, a fost şi ea amânată pentru mâine, joi 10 august, ora 18.00). În ultima şedinţă a Biroului Executiv al AJF Alba s-a decis ca taxa de participare să fie de 450 de lei, iar fiecare club trebuia să aibă toate taxele achitate la zi. Prima etapă este prevăzută în 26-27 august, iar perioada de transferurilor este deschisă până în 1 septembrie.

*Doar două serii în Liga a V-a

În ultimul eșalon al seniorilor, Liga a V-a, după foarte vreme, vor fi doar două serii, în loc de trei cum am fost obișnuiți în edițiile precedente. Sunt 28-29 de echipe pe listă, care vor fi repartizate în două serii, cu 14-15 echipe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea