Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj a pierdut, la Sibiu, primul meci în Champions League, cu Nordmeccanica Piacenza | Darko Zakoc: „Meritam măcar un set”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Normeccanica Piacenza Champions League 74 - CopyPeste 1500 de spectatori au asistat în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu la primul joc pe teren propriu disputat în Champions League de Volei Alba Blaj, pierdut 0-3 (24-26, 18-25, 23-25) în compania echipei italiene Nordmeccanica Piacenza. Însă prestaţia campioanei României merită apreciată, întrucât a ţinut piept unei foarte puternice adversare, în ciuda scorului sever.

*Darko Zakoc: „Echipa favorită a arătat asta pe teren”

Echipa favorită a arătat acest lucru în teren. Cred că meritam să câștigăm un set, dar n-am avut noroc în setul inaugural (nr – Blajul a condus 24-23). În setul secund am greșit mult. Fetele n-au evoluat rău, dar a lipsit atitudinea în anumite momente, iar italiencele au câștigat punctele prelungite. Piacenza este o echipă foarte tare și se cuvine să mulțumim publicului pentru sprijin„, a declarat Darko Zakoc.

*Marco Gaspari: „N-a fost un joc ușor”

Volei Alba Blaj - Normeccanica Piacenza Champions League 63N-a fost  un joc ușor, am luptat mult pentru victorie. Blajul a jucat foarte bine, mai ales în primul set, din postura unei echipe debutante. Al doilea set a fost ușor, iar în al treilea adversarele au încercat cu disperare să nu piardă. Dinamo Moscova este una dintre cele mai bune echipe din Europa, dar nimic nu este imposibil”, a menționat antrenorul oaspetelor Marco Gaspari.

*Sergiu Ștefănescu: „Trăim spectacolul Champions League, mulțumim publicului”

A fost un adevărat meci de Champions League și trebuie să ne bucurăm de volei de înaltă clasă și că trăim spectacolul unor asemenea partide. A fost și o diferență de valoarre, dar ne-a lipsit și norocul. Trebuie să mulțumim publicului, dar și suporterilor din Blaj care ne-au susținut frenetic„, a afirmat Sergiu Ștefănescu, președintele campioanei României.

În statsiticile CEV, Plchotova (Volei Alba Blaj) a fost a doua jucătoare a meciului, după Floortije Meijners. Tot Ivana Plchotova are cele mai multe blocaje (6), iar Adina Salaoru a fost jucătoarea cu cea mai bună preluare (65 la sută).

[nggallery id=1261]

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea