Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO VIDEO: Răzvan Moldovan, alias Ravy, este tânărul din Blaj care merge mai departe în Bootcamp în cadrul concursului X-Factor România

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ravy07Răzvan Moldovan, cunoscut sub numele de Ravy, este un tânăr de 19 ani din Blaj care a impresionat publicul de la X-Factor prin vocea sa, în cadrul celei de-a noua gale din sezonul 6 al concursului.

Lui Ravy îi place foarte mult să cânte și a decis să participe la X-Factor pentru a-și arăta talentul. Deși nu a studiat muzica, tânărul din Blaj este un autodidact și tot ce a realizat până în momentul de față a fost pe propriile puteri. Pasiunea pentru muzică nu este singurul motiv pentru care Răzvan a venit la X-Factor. Blăjeanul este mare fan Delia, în grupa căreia a și reușit să ajungă și să meargă mai departe în bootcamp. ”O urmăresc aproximativ din jumătate în jumătate de oră. Delia e Delia, nu ai cum să nu o iubești”, se destăinuie concurentul.

Fără susținători, dar foarte sigur pe el, deloc monoton și cât se poate de original, Răzvan a oferit un show care a cuprins ținute, atitudine, voce, toate la superlativ. La finalul momentului său, piesa „Dacă noi ne iubim”, a trupei Holograf i-a adus lui Răzvan trei de „DA”, iar Delia i-a îndeplinit dorința de a face un snapchat împreună cu el și să se lase strânsă în brațe.

Nu vrea să fiu lung și plictisitor. Mă bucur foarte tare când văd că munca mea de câțiva ani a fost confirmată de jurați, Antena 1 și acum voi. Am muncit foarte mult să ajung aici și să am rezultatele de azi, indiferent de ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în jurul meu, am fost foarte încrezător în propriile puteri și am reușit.”

Sfatul lui Ravy pentru ”toți cei care au talent, dar le este teamă”, este ”să își încerce norocul și să muncească excesiv de mult pentru că într-o zi va rasări și soarele pe strada lor”, cum de altfel i s-a întâmplat și lui.

ravy02”Mi-a fost dat să întâlnesc și să lucrez cu o adevărată echipă care s-a comportat exemplar și care ne-a tratat ca pe niște adevărați artiști. Am întâlnit patru jurați cu principii, duri, hotărâți și la subiect”, este impresia de după concurs.

”Vreau să vă mulțumesc personal din inimă prin acest mesaj tuturor, pentru sutele de mesaje frumoase care m-au ”invadat”. Acesta este doar începutul unui drum lung și frumos, presărat cu amintiri care vor rămâne peste ani, dar și începutul unei cariere pe care mi-am dorit-o de foarte mulți ani.

Ravy își așteaptă fanii și susținătorii și pe pagina de Facebook Ravy.Official cu multe like-uri și mesaje.

Sursa foto: facebook

[nggallery id=2978]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea