Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Trotuar învăluit în ”parfum de tomberon”, în zona străzii Detunata

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O decizie ciudată luată de administrația locală sau de firma care asigură salubrizarea municipiului Alba Iulia îi nemulțumește pe locuitorii din zona străzii Detunata.

tomberoane DetunataAceștia se plâng, și documentează cu poze, că nu mai pot circula pe trotuarul care face legătura cu Calea Moților deoarece, de câteva zile, acolo au fost amplasate nu mai puțin de 8 tomberoane de gunoi care emană un miros insuportabil.

Trotuarul este oricum destul de îngust, de partea cealaltă este mărginit de un gard viu, daca vrei să ocolești trebuie să mergi pe stradă. Alternativa este să nu respiri până depășești zona. Asta pe lângă faptul că aspectul este total inestetic iar tomberoanele sunt amplasate la o distanță mai mică de 10 metri de bloc. Sperăm că această situație nu va dura foarte mult și cei cu putere de decizie în acest caz vor găsi repede o soluție mai bună. Abia a început vara iar mirosul este insuportabil”, ne-a scris un cititor, în numele locuitorilor de acolo.

__________________________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Z.U.)

[nggallery id=712]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea