Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Peste 200 de tineri au participat la ”Crosul Toamnei” de la Aiud. CÂȘTIGĂTORII competiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

crosul toamnei aiud01Peste 200 de tineri au participat, duminică, la evenimentul organizat în municipiu de Asociația „Bunici și nepoți” și Clubul Sportiv Școlar Aiud, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba.

Crosul Toamnei este o acţiune de tradiţie susținută în mod activ de Călin Radu, președintele Asociației „Bunici și nepoți” și de doamna Ioana Bozdog, reprezentanta Clubului Sportiv Școlar, ajutați fiind de profestorii de educație fizică și sport din școlile aiudene şi marchează Săptămâna Mobilităţii Europene.

 În cadrul competiţiei au alergat tineri de gimnaziu şi liceu din toate instituțiile școlare din municipiu. Traseul competiției a rămas același ca și la celelalte întreceri sportive de gen și a fost desfășurat în parcul municipal, cu adaptări în funcție de vârsta concurenților.

Mentionăm faptul că, din informațiile noastre, pentru organizarea acestui eveniment municipalitatea nu a alocat sume imporatante de la bugetul local, medaliile și cupele fiind oferite de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba.

 În urma desfășurării concursurilor pe primele trei locuri s-au clasat pe categorii de vârstă:

 La categoria de vârstă 2007-2008 băieți: Sebastian Crișan, de la Șc. Ovidiu Hulea, locul I, Iulian Moldovan, de la ȘC. Gimn. Mirăslău, locul II, Damian Gâlea, de la ȘC. Ovidiu Hulea, locul III.

Categoria de vârstă 2007- 2008 fete: Daria Cescenco de la CSS Aiud locul I, Bianca Vâlc de la Șc. Ovidiu Hulea locul II, Daria Șuteu de la CSS Aiud locul III.

 Categoria de vârstă 2005-2006 băieți: Antonio Borzacs de la CSS Aiud locul I, Ștefan Goia de la CSS Aiud locul II, Alexandru Rad de la Șc. Ovidiu Hulea locul III.

Categoria de vârstă 2005-2006 fete: Alina Neagoie de la CSS Aiud locul I, Diana Micle de la CSS Aiud locul II, Alexandra Negoiți de la Șc. Ovidiu Hulea locul III.

Categoria de vârstă 2003-2004 băieți: Eduard Bârgoz de la Css Aiud locul I, Joji Deak der la Colegiul Național ”Bethlen Gabor” locul II, Adrian Suciu de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” locul III.

Categoria de vârstă 2003-2004 fete: Sorina Aloman de la CSS Aiud locul I, Barta Roxana de la CSS Aiud locul II, Laura Bârsan locul III.

Dorel Lazăr

[nggallery id=1093]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea