Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: meciul România – Elveția a început în Fan Zone-ul parizian | Parada suporterilor “tricolori” către “Parc des Princes”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Euro Elvetia Romania 1Partida România – Elveția, din cadrul Euro 2016, a avut o avanpremieră a suporterilor celor două formații în Fan Zone-ul parizian.

Astăzi, în jurul amiezii, fanii ambelor reprezentative s-au strâns în zona special amenajată în Champ de Mars, petrecând câteva ore în arealul respective.

La ora când am pătruns în Fan Zone, elvețienii erau mai numeroși decât “tricolorii”, ambele tabere fiind însă la fel de optimiste în privința rezultatului final. Nu s-au înregistrat incidente, bai mai mult suporterii rivali diseară în tribune și-au făcut poze împreună și au ciocnit câteva pahare de bere. În fan zone-ul românesc erau strânși, la ora 13.00, în jur de 200 de români, din toată țara, aceștia fiind întâmpinați de Cabral Ibacka.

*Marș spre stadion cu 3000 de suporteri

Euro 2016 Elvetia Romania 20Punctul fierbinte al acțiunii organizate de FRF a fost prezența foștilor internaționali Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu, asaltați imediat pentru o sesiune prelungită de autografe și fotografii. De aici, din respectiva zonă, suporterii tricolori au plecat spre stadionul “Parc des Princes” într-o paradă a fanilor români, organizată pentru prima dată în istorie la un turneu final. Punctul de plecare a fost Place de Varsovie, situat vis-a-vis de Turnul Eiffel, peste Sena, grupul “galben” deplasându-se escortat o distanță de 3,8 kilometri. s-au deplasat peste 3000 de fani tricolori, ce au făcut spectacol pe străzile Parisului.

La meciul de diseară, din cadrul Grupei A sunt așteptați în jur de 10.000 de suporteri români.

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=2292]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea