Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Industria Galda de Jos – Șurianu Sebeș 0-1 (0-1) | Trupa din „Arini” a mai făcut o victimă din Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda - Surianu Sebes 6Șurianu Sebeș, întărită serios în intesezon, cu 9 transferuri bifate, a mai făcut o victimă din Liga a 3-a și a învins 1-0 (1-0) pe Industria Galda de Jos.

Unicul gol a fost înscris de golgeterul Val. Drăgan (32), într-o primă repriză în care gazdele au avut trei bare (două Cernea și Al. Man).

O înfrângere în meciuri amicale este mai importantă decât o victorie. Avem încărcătură fizică, dar este bine că suntem sănătoși și ne continuăm pregătirea. Am avut parte de un adversar foarte bun,  cu care la anul ne vom întâlni în Liga a 3-a”, a comentat antrenorul Paul Ciucă.

Trupa din „Arini” este la al doilea succes în partidele de verificare, cu adversar din Liga a 3-a cu acel 6-1 la Cugir,  Şurianu afişând o echipă ce are potenţial de a ataca promovarea în Liga a 3-a.

*La Șurianu au debutat „bombele verii”

Șurianu a rezolvat alte două transferuri de marcă Cl. Oara (Performanța Ighiu) și Iclănzan (Mureșul Vințu), ajungând la nouă jucători înregimentați. Au debutat pentru noua formație N. Bănică, Șuteu, Iclănzan, Cl. Oara, M. Cristea și Bălaș.

Pretendenta la promovare îl mai doreşte pe Cr. Ivaşcu, jucătorul de bandă stângă de la Viitorul Sântimbru, demarându-se deja tratativele dintre cele două cluburi.

Au jucat formațiile: *Industria: Iancău – Ciolpântă, Haiduc, Al. Man, Boancă, Frențiu, D. Lupșan, Vonya, Cr. Bodea, Cernea, S. Mureșan;  rezerve Căt. Ivașcu, Cioară, Baghiu, Olar, P. Man, A. Voicu, Al. Costea (în probe, fost la Metalul Reşiţa); absenți Cîmpean și Căt. Ștef (care are nunta); *Șurianu: N. Bănică – I. Grozav, Potopea, Trif, M. Neagu, Oniche, Ludwig, Ad. Lăcătuș, Trifa, Șuteu, Val. Drăgan; au mai intrat D. Pop – Iclănzan, Fulea, M. Cristea, Bălaș, Cl. Marcu, Cl. Oara, Rahovean (au lipsit P. Muntean, Coltor, V. Morariu).

[nggallery id=2464]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea