Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: “Donează pentru o viață” – acțiune umanitară derulată de TNL Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizația TNL Cugir a desfășurat în perioada 26 – 27 mai 2015 o nouă importantă acțiune de ordin umanitar. De această dată a fost vorba de o acțiune intitulată generic “Donează pentru o viață”.

image0În condițiile în care în ultima vreme s-a constatat o scădere a numărului de donatori de sânge, fapt care are repercursiuni negative asupra rezervelor de sânge necesar în spitale, TNL Cugir a organizat o acțiune în acest sens. Astfel, circa 20 de tineri din cadrul Organizației de Tineret a PNL Cugir, conduși de copreședinții Cătălin Comșa și Marius Jibotean, au donat sânge pentru rezerva Spitalului Județean de Urgență Alba. Din dorința de a arăta că viața este mai importantă decât orice, tinerii liberali cugireni au vrut, în acest mod, să dea un exemplu tuturor tinerilor, astfel încât aceștia să conștientizeze cât mai mult faptul că un mic gest umanitar poate însemna salvarea unei vieți. De asemenea, bonurile de masă obținute din această campanie au fost donate unei asociații caritabile din orașul Cugir, pentru ajutorarea copiilor nevoiași.

Conducerea TNL Cugir mulțumește tuturor celor care s-au implicat în acțiunea “Donează pentru o viață”, sperând, totodată, că astfel de gesturi să devină o obișnuință în rândul tinerilor și că numărul celor care donează sânge să crească.

Prof. Adrian SIMION, coordonator T Comunică – TNL Alba (Z.U.)

[nggallery id=549]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea