// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO Curățenie generală, în ”Cealaltă Capitală”. Albaiulienii pot da o mână de ajutor

Din aceasta săptămână a început curățenia generala în ”Cealaltă Capitala”.

Curatenie Alba Iulia01Marți, 24 martie, se lucrează in perimetrul delimitat de străzile Vasile Goldiș și Bulevardul Transilvaniei. Începând de miercuri, de la ora 20.00, se va lucra in zona delimitata străzile: Bulevardul Revoluției, Calea Moților și Bulevardul Horea. Joi, 26 martie, cele doua operațiuni de măturat mecanizat și spălare se vor derula in perimetrul descris de Bulevardul Revoluției, Calea Moților, strada Lalelelor și strada Francesca.

Locuitorii sunt rugați sa răspundă pozitiv recomandărilor făcute de politia locala pentru eliberarea zonelor de staționare de pe arterele de circulație. Reprezentanții Primăriei reamintesc că albaiulienii pot depune la eurocontainere, în regim de gratuitate, si alte tipuri de deșeuri decât cele stipulate in contractele cu abonați casnici. De asemenea, se poate solicita ridicarea gunoiului rezultat in urma igienizării zonelor verzi din vecinătatea blocurilor/ caselor, la dispeceratul Polaris.

Comunicat de presă

[Gallery not found]

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419