Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Căprioară împușcată, găsită în portbagajul mașinii. Doi bărbați din Sebeș, cercetaţi de poliţişti pentru braconaj cinegetic și uz de armă letală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 04.02.2017, orele 09.05, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au oprit pentru control, un autoturism condus de T.A, de 56 de ani, din Sebeş.

În partea dreaptă în faţă, se afla tot un bărbat, B.A., de 47 de ani, din aceeaşi localitate.

Cu ocazia efectuării controlului la portbagajul autoturismului poliţiştii au găsit leșul unui exemplar din specia căprior (femelă) și două arme de vânătoare cu glonț.

La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, care au constatat că leșul de căprioară a fost împușcat de către T.A., în baza unei autorizații de vânătoare individuală emisă de A.J.V.P.S. Alba la data de 17.01.2017, fără ca la acţiunea de vânătoare să fie prezent organizatorul partidei de vânătoare.

Leșul căprioarei a fost transportat de către cei doi, cu autoturismul, din fondul de vânătoare până în municipiul Sebeş, unde au fost opriţi de către poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș.

Leşul căpriorului, cele două arme de vânătoare cu glonţ, capsele nepercutate şi autoturismul au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Față de T.A. și B.A. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj cinegetic și uzul de armă letală.

Prejudiciul produs a fost de 2000 Euro. Conform Anexei nr. 1 a Legii 407/2006 cu modificările ulterioare.

Cercetările continuă.

foto: IPJ Alba

[nggallery id=3391]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea