Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Băiţa a eliminat Ighiul din Cupa României, scor 2-1 | Şoimul a „zburat” Performanţa

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu a fost eliminată din turul secund al Cupei României, după 1-2 pe terenul echipei Şoimul Băiţa (HD).

Soimul Baita-Performanta Ighiu74
Cel de-al doilea meci oficial al trupei lui Adorian Himcinschi nu a fost cu noroc, deşi partida părea la discreţia oaspeţilor.

R. David a deschis scorul în min. 5 la capătul unei acţiuni colective, însă fostul unirist, C. Pepenar, antrenorul-jucător al hunedorenilor a egalat două minute mai târziu cu un eurogol.

În min. 15, R. David a pătruns în careu şi a fost faultat de un adversar, iar centralul partidei a indicat punctul cu var. S. Turuş a şutat violent, însă mingea a izbit trasnversala.

În min. 21, fostul jucător al Viitorului Sântimbru, I. Pisoiu l-a deschis excelent în adâncime pe acelaşi Pepenar, care a controlat excelent balonul şi a destabilizat defensiva ighienilor, după care l-a învins cu mult calm pe R. Unchiaş.

Jocul a devenit unul de uzură, Performanţa a încercat să se avânte în atac şi deşi a ratat câteva ocazii bune de a marca, Şoimul Băiţa a reuşit să ţină de rezultat şi să se califice in-extremis în faza următoare a Cupei României.

Himcinschi: Am avut o evoluţie ştearsă

Adorian Himcinschi s-a agitat pe întreaga durată a meciului pe margine şi a încercat să îşi trezească elevii, care au avut o evoluţie neconvingătoare. „Am avut o evoluţie ştearsă şi în mare măsură nu sunt mulţumit de evoluţia fotbaliştilor mei. Credeam că experienţa şi ambiţia noastră îşi poate spune cuvântul în această partidă, dar nu a fost aşa. Acest rezultat ar trebui să ne trezească şi este bine că detectăm problemele în astfel de meciuri, pentru că avem la dispoziţie o lună de zile să îndreptăm toate punctele nevralgice”, a precizat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanţei Ighiu.

Performanţa Ighiu (antrenor Adorian Himcinschi): R. Unchiaş – Hîrciagă (46, D. Nemeş), Potopea, O. Turuş,  Toma, Moga (34, R. Morar), Oniche, M. Cristea (4, Brânză), Bălaş (70, Birk), S. Turuş, R. David.

[nggallery id=794]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea