Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Accident SPECTACULOS pe drumul către Poiana Galdei – O tânără șoferiță s-a rostogolit de mai multe ori cu mașina, până într-un pârâu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două tinere au fost, sâmbătă în jurul prânzului, la un pas de o tragedie, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier.

Evenimentul s-a produs pe drumul ce duce spre localitatea Poiana Galdei. Șoferița a pierdut controlul asupra autoturismului care aieșit de pe carosabil și s-a rostogolit de mai multe ori, oprindu-se în pârâul din apropiere. Potrivit unui martor, tânăra conducătoare auto ar fi încercat să evite coliziunea cu o mașină care venea din sens opus.

La locul accidentului a intervenit o ambulanță SMURD. Conform primelor informații de la IPJ Alba privind accidentul, în urma controlului de specialitate efectuat la spital s-a stabilit că cele două tinere nu au fost rănite grav.

Polițiștii efectează cercetări.

UPDATE: La data de 26.02.2017, în jurul orei 13.25, pe Drumul Județean 107K, în afara localității Poiana Galdei, o tânără în vârstă de 19 ani, din Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, iar într-o curbă a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în albia râului Valea Galdei. În urma accidentului, conducătoarea auto şi o altă tânără de 19 ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internate în spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=3487]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea