Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. Accident mortal la ieșire din Jidvei spre Blaj: O femeie însărcinată și fiica ei de doi ani au decedat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O fetiță de doi ani și mama acesteia, însărcinată în luna a șaptea, au murit, luni seara, în urma unui accident rutier între două autoturisme, produs în județul Alba pe Drumul Județean 107, la ieșire din localitatea Jidvei spre Blaj, traficul fiind blocat.

Potrivit Poliției Alba, în urma unui impact frontal între două autoturisme, o tânără în vârstă de 24 de ani, însărcinată în luna a șaptea, și fetița ei, în vârstă de doi ani, au murit, în vreme ce un bărbat este rănit ușor.

Fetița a fost transportată la spital, iar femeii i s-au făcut, la fața locului, manevre de resuscitare la fața locului.

”În accident au fost implicate două mașini, una cu număr de Mureș, iar alta cu număr de Alba”, potrivit IPJ Alba.

La ora transmiterii acestei știri, polițiștii cercetează circumstanțele în care s-a produs accidentul, însă din primele informații se pare că este vorba despre o coliziune frontală.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba intervine cu o autospecială de intervenție, iar la fața locului au ajuns trei Ambulanțe, potrivit reprezentanților ISU.

Drumul Județean 107 este blocat la ora transmiterii acestei știri – 19.00

Citește și Șoferul vinovat de accidentul de la Jidvei, în care o femeie însărcinată și o fetiță de doi ani au murit, era băut

[nggallery id=3541]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea