Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ce spune liderul PNL Florin Roman despre o posibilă candidatură a lui Dacian Cioloș la șefia partidului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liberalii nu au discutat cu Dacian Cioloș în ultima perioadă, iar fostul premier ”are susținători în PNL”, dar și ”persoane care nu-l iubesc”, iar în momentul de față o posibilă candidatură a acestuia la șefia partidului este ”o poveste”, a spus, joi, Florin Roman.  

”În primul rând trebuie să vrea el, nu trebuie să vreau eu. Trebuie să vrea, să vină să se înscrie în partid, să își exprime un punct de vedere. Are susținători în cadrul PNL, are și persoane care nu-l iubesc, dar asta e, nu trebuie să fim toți în unanimitate ca la PCR”, a spus secretarul general adjunct al PNL, Florin Roman, fiind întrebat dacă îl vrea pe Cioloș în conducerea organizației.

Florin Roman a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă liberalii au avut discuții cu Dacian Cioloș și dacă există intenția fostului premier de a intra în partid. ”Nu există la ora actuală discuții cu Dacian Cioloș. În PNL există diferite curente, pentru că liberalii întotdeauna au fost de centru-dreapta, de centru-stânga, reformatori, conservatori, sunt opinii diferite în cadrul PNL. Ceea ce pot să vă spun este că luni vom avea un Birou Permanent Național (BPN), în care vom stabili calendarul și probabil că la începutul lunii iunie va avea loc Convenția Națională, vor avea loc alegeri în organizații de jos în sus, vom aproba comisia de nouă persoane pentru eventuale modificări la statut și comisia care se ocupă de convenția națională. Pentru a deveni președintele unui partid în primul rând trebuie să fii membru, trebuie să candidezi și mai trebuie să obții și susținerea colegilor. Ori domnul Cioloș la ora actuală nu este membru PNL, nu l-am auzit să își exprime opțiunea de a candida și deocamdată e o poveste”, a răspuns Florin Roman.  

Acesta a adăugat că nu a discutat personal cu Cioloș în ultima perioadă și, din câte știe, nici conducerea partidului. ”Eu îmi doresc ca toți românii de bună credință, care își doresc și au viziune de dreapta să vină în PNL. Deci, nu am o problemă, dar vă repet, chestiunea e după statut nu după ce își dorește X sau Y”, a spus Florin Roman. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea