Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Explozie într-un apartament din Cugir, din cauza unei acumulări de gaze. Un bărbat de 70 de ani, cu arsuri de gradul I și II, a fost transportat la spitalul din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SMURD Cugir în cooperare cu SVSU Cugir au intervenit, luni dimineața, în jurul orei 8.30, la o explozie produsă într-un apartament din orașul Cugir.

Din primele informații, în urma deflagrației, un bărbat în vârstă de 70 de ani a suferit arsuri de gradul I și II și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Alba, explozia s-a produs într-un apartament din blocul B3 de pe strada Rozelor (etj. 1), din cauza unei acumulări de gaze și nu a fost urmată de un incendiu.

”La fața locului se află reprezentanți ai E.ON. GAZ care cercetează împrejurările în care s-a produs explozia. Alimentarea cu gaz e oprită și nu s-a impus ca ceilalți locuitori din bloc să fie evacuați. În cel mai scurt timp se va repune alimentarea cu gaz”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Alba, colonel Gabriel Hirean. 

UPDATE: Se pare că explozia s-ar fi produs în momentul în care victima ar fi intrat cu țigara aprinsă în locuință. Bărbatul a suferit arsuri pe 15% din suprafața corpului, majoritatea la nivelul feței și a mâinilor, și se află în afara oricărui pericol.

Revenim cu amănunte.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea