Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Dispută de verificare, FC Transalpina Șugag – Dalia Sport Daia Română 5-0 (1-0) | Debut lansat pentru antrenorul Radu Andone

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul Radu Andone a revenit cu o victorie clară pe banca tehnică a Transalpinei Șugag, scor 5-0 (1-0) cu Dalia Sport Daia Română, echipă părăsită de Ștefan Fogoroși și preluată de jucătorul Călin Cătălina.

Golurile gazdelor au fost înscrise de P. Lazăr, M. Domșa – dublă, Stoica și Breaz, nou-promovata impunându-se clar în jocul formațiilor din Liga a IV-a, clasate pe locurile 3 și respectiv 8 la finele turului.

Pentru Transalpina au evoluat următorii: M. Lazăr – N. Pop, C. Oltean, Cutean, Bârza, F. Stoica, R. Puia, A. Breaz, P. Lazăr, M. Domșa, Cristurean; au mai intrat Șufana, Lăcătuș, Goangă.

Transalpina va juca următorul meci de pregătire, duminică, 26 februarie, de la ora 12.00, la Vințu de Jos cu Mureșul, formația din Liga a V-a.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea