Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Demersuri pentru reabilitarea și refuncționalizarea Muzeului Național al Unirii și Sălii Unirii din Alba lulia – CJ Alba a lansat invitații de participare pentru elaborarea unor studii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a lansat invitația de participare pentru atribuirea achizițiilor directe de ”Servicii de elaborare a Studiului de parament și stratigrafie” și ”Servicii de elaborare a Studiului de fizica construcţiilor” (Lot 1) pentru obiectivul “Reabilitare și refuncționalizare Muzeul Național al Unirii și Sala Unirii Alba Iulia” (Lot 2).

muzeul unirii alba iuliaValoarea estimata a achiziţiei pentru lotul 1 este de 2.600 de lei tară TVA, iar pentru lotul 2 de 4.000 lei fără TVA.

Finanțarea se face din bugetul propriu al judeţului Alba.

Termenul de prestare a serviciului este 15 zile de la data semnării contractului de către ambele părți.

Criteriul de atribuire este ”oferta care satisface cel mai bine cerinţele autorității”. Dacă mai mulţi operatori economici transmit oferte ferme care corespund cerințelor contractante şi care satisfac în aceeaşi măsură necesitatea autorității contractante, alegerea va fi orientată spre „preţul cel mai scăzut”.

Data limita pentru depunerea ofertei este 29 noiembrie 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea