Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia candidează la organizarea Final Four-ului Cupei României | Vineri, ora 16.00, meci acasă, cu ICIM Arad

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calificată pentru a treia oarCSU Alba Iulia - CSM Targoviste 25ă în ultimii 4 ani în careul de aşi al Cupei României la baschet feminin, CSU Alba Iulia intenţionează să depună ofertă pentru a organiza în 5-6 februarie 2016, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” Final Four-ul întrecerii, decizia FRB urmând a fi anunţată la începutul săptămânii viitoare.

Luni, 18 ianuarie va avea loc la sediul Federaţiei Române de Baschet şedinţa de atribuire, prin depunere de ofertă cu strigare, a organizării turneului final, dar şi tragerea la sorţi a jocurilor semifinale. „Noi ne dorim să aducem la Alba Iulia respectivul turneu, dar nu în orice condiţii şi ne referim aici în primul rând la partea financiară. Nu ştiu ce şanse avem în condiţiile în care şi echipele din Braşov sau Sfântu Gheorghe doresc acest lucru”, a comentat Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia.
În 2013, echipa din Cetatea Marii Uniri a găzduit respectiva competiţie, iar anul trecut a disputat finala Cupei, la Sf. Gheorghe. În semifinale sunt calificate ASC Sepsi SIC Sf. Gheorghe, Phoenix Galaţi, CSU Alba Iulia şi probabil Olimpia Braşov (trebuie se recupereze un ecart de 17 puncte, în returul din 28 ianuarie cu echipa de junioare a ICIM Arad).
În altă ordine de idei, vineri, la ora 16.00 se va disputa întâlnirea din etapa a 19-a a Ligii Naţionale, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, dintre CSU Alba Iulia şi ICIM Arad, o formalitate, în condiţiile în care vizitatoarele au renunţat la toate jucătoarele de valoare şi mizează numai pe tinere. Programul în campionat este condensat, miercuri, 20 ianuarie, tot la ora 16.00 fiind un alt meci acasă, cu CSM Mare, iar sezonul regulat se încheie sâmbătă, 23 ianuarie, la Bucureşti, cu Rapid.

*Sonia Ursu, tot accidentată

Accidentată la Târgovişte, în ultimul meci al anului trecut, Sonia Ursu nu este sigură când va reveni pe parchet. Internaţionala „tricoloră” are probleme medicale la genunchi, ruptură parţială a ligamentului colateral şi se află în perioada de recuperare, care mai durează aproximativ 10 zile. Cum în următoarea perioadă adversarii sunt accesibili, nu se doreşte o revenire imediată, tocmai pentru o restabilire completă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea