Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, la prezentarea bilanțului pe primele 6 luni ale Poliţiei Sebeş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, începând cu ora 13.00, domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a participat la şedinţa de evaluare a activităţii Poliţiei municipiului Sebeş, pe semestrul I – 2013, desfăşurată la sediul subunităţii de poliţie.

Potrivit IPJ Alba, “la această activitate au participat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, şefii secţiilor de poliţie rurală Sebeş şi Şpring şi şefii celor 10 posturi de poliţie comunală, a căror activitate este coordonată de conducerea acestei poliţii municipale.

Prin prisma rezultatelor înregistrate în semestrul I – 2013,  la nivelul Poliţiei municipiului Sebeş şi a structurilor coordonate, domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a apreciat eforturile depuse de poliţişti pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi pentru întreaga activitate de prevenire şi combatere a criminalităţii.

În context, a evidenţiat rezultatele bune obţinute în domeniul combaterii delictelor silvice unde, acţionându-se în cadrul Planului de acţiune „SCUTUL PĂDURII”, a fost dispusă măsura confiscării cantităţii de 338 metri cubi de material lemnos (cu 210 mc mai mulţi decât în sem. I-2012).

Pe linie de poliţie rutieră deşi a crescut fermitatea în luarea măsurilor de sancţionare a persoanelor care nu înţeleg să respecte regulile de circulaţie şi prin acest comportament pun în primejdie viaţa celorlalţi participanţi la trafic, şeful inspectoratului a solicitat poliţiştilor să asigure dirijarea în vederea fluidizării traficului rutier din municipiul Sebeş.

Între aspectele puse în discuţie a fost şi necesitatea intensificării activităţilor specifice pentru prevenirea şi combaterea infractiunilor de natură economico-financiare şi în special de evaziune fiscală, precum şi a criminalităţii stradale. De asemenea s-a insistat pe realizarea măsurilor stabilite pentru reducerea victimizării, în special în rândul minorilor pe perioada vacanţei de vară.

La finalul intervenţiei, şeful inspectoratului a reamintit celor prezenţi faptul că asigurarea climatului de normalitate civică pentru cetăţeni şi pentru buna funcţionare a instituţiilor fundamentale ale statului a reprezentat permanent o prioritate a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi le-a solicitat să manifeste preocupare şi interes în acest sens.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile Cinci posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locuri precum: control și activități preventive, avizare-autorizare, control și activități preventive, intervenție și reziliența comunităților și asistență medicală de urgență și prim ajutor calificat. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea