Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cămin modern cu 22 de camere, sală de mese și conferințe, pentru pelerinii care vin la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Alba Iulia s-a inaugurat, joi, un cămin modern, care dispune de 22 de camere de cazare, o trapeză și o sală de conferințe cu 60 de locuri, toate pregătite pentru a primi, cu căldură, pelerini care vizitează Catedrala Reîntregirii, mănăstirile şi schiturile din Eparhie, dar şi cele mai importante obiective turistice din judeţul Alba și din împrejurimile acestuia.

Înaltpreasfintiţul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a oficiat slujba de binecuvântare a Căminului bisericesc „Peregrinus” din incinta Schitului „Hristos Pantocrator” din municipiul Alba Iulia. La acest eveniment au participat membrii Permanenţei Consiliului eparhial, preoţi, autorităţi locale şi numeroşi invitaţi.

În cuvântul de învăţătură, Părintele Arhiepiscop a subliniat importanţa acestui „spaţiu confortabil, unde vor poposi credincioşi dreptmăritori, aflaţi în pelerinajul lor pe plaiurile transilvane, sosiţi în Alba Iulia, cetatea Marii Uniri”. La finalul slujbei, Înaltpreasfinţia Sa, a oferit Diplome de aleasă cinstire celor care s-au implicat în lucrările de edificare şi amenajare ale acestui aşezământ bisericesc, scrie Reîntregirea, site-ul Arhiepiscopiei de Alba Iulia. 

Acest cămin modern dispune de un număr de 22 de camere de cazare, o trapeză şi o sală de conferinţe cu 60 de locuri, toate pregătite pentru a primi, cu căldură, pelerini care vizitează Catedrala Reîntregirii, mănăstirile şi schiturile din Eparhie, dar şi cele mai importante obiective turistice din judeţul Alba și din împrejurimile acestuia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea