Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ANM: Prognoza METEO pentru perioada 12 – 19 martie. Vreme instabilă și rece, săptămâna viitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Valorile termice specifice primăverii vor continua să domine pe parcursul săptămâni viitoare în majoritatea regiunilor, însă, în acelaşi timp, vor exista perioade în care precipitaţiile vor fi prezente pe arii mai extinse, în special la munte, relevă prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 12 – 19 martie 2017. 

În Transilvania, vremea va fi caldă, cu valori de 8 – 10 grade, cu o tendinţă de creştere spre o medie de 12 grade în ultima zi. Temperaturile minime nocturne de 0 grade între 11 şi 13 martie şi de la -2 la -1 grad între 14 şi 19 martie. Vor fi precipitaţii pe tot parcursul intervalului de prognoză.

La munte, regimul termic nu va avea variaţii importante şi va fi caracterizat de valori diurne de aproximativ 4 grade. Temperaturile nocturne vor fi uşor negative, respectiv între -5 şi -4 grade pentru intervalul 14 – 19 martie.

Sursa: antena3.ro

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea