Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Amenzi în valoare de peste 4.300 de lei după o acţiune pentru siguranţa cetăţenilor, la Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au controlat peste 70 de autovehicule şi au legitimat 82 de persoane, în cadrul unei acţiuni de creşterea a gradului de siguranţă publică pe raza localităţilor rurale arondate în competență.

La data de 27.02.2017, între orelor 06.00 – 20.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au organizat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice şi combaterea infracţiunilor şi contravenţiilor la regimul rutier.

În cadrul acţiunii au fost controlate 75 de autovehicule, au fost legitimate 82 de persoane şi au fost constatate 25 de abateri de natură contravenţională ce au fost sancţionate cu amenzi în varore totală de 4.380 lei. Dintre sancţiuni, 20 au fost aplicate pentru încălcări ale OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar 5 la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice.

Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier şi au fost reţinute două certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea