Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Albaiulianul Călin Cristea rămâne în Liga a 2-a, la… Dunărea Călăraşi | AFC Unirea 1924 Alba Iulia n-a reuşit „repatrierile” lui Fl. Ilie şi C. Cristea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Calin Cristea Racing Beirut 1Mijlocaşul albaiulian Călin Cristea va rămâne în Liga a 2-a, urmând să joace în retur la Dunărea Călăraşi, mutarea concretizându-se în aceste zile

Fotbalistul de bandă stânga era principala ţintă în campania de transferuri pentru AFC Unirea 1924 Alba Iulia, formaţia din oraşul său natal, el mai fiind curtat şi de CS Afumaţi. „Am semnat pentru un an şi jumătate, cu renegociere în vară. Important este că ne-am înţeles şi că am început pregătirea odată cu echipa şi am posibilitatea să mă pun pe picioare cât mai repede posibil, mai ales că în 2016 nu am făcut pregătire centralizată”, a declarat Călin Cristea.

Celor de la Unirea le doresc baftă în retur şi să ajungă cât de repede în eşalonul secund. Cândva mă voi întoarce să joc penru Alba Iulia”, a mai precizat fotbalistul, ce va pleca în cantonament centralizat cu noua sa echipă.

Călin Cristea este al doilea jucător lansat în fotbal de „alb-negri”, după Florin Ilie (ajuns la Pandurii Tg. Jiu), care în această perioadă a fost dorit pe „Cetate”, dar a preferat să dea curs unei propuneri mai avantajoase din punct de vedere financiar şi de oportunitatea de a evolua la un nivel superior.

Ca certitudini sunt Mardare, Stancu, dar şi Călin Cristea, jucător ce a cochetat ani buni cu Divizia A, iar în turul acestui campionat a evoluat la CSM Rm. Vâlcea. E un jucător cu care eu zic că ne vom înţelege, urmând a încheia un contract pe un an şi jumătate„, a declarat Adrian Mihalcea, antrenorul Dunării Călăraşi, pentru arenamedia.ro.

Dunărea Călăraşi se poziţionează pe locul al 12-lea în eşalonul secund, iar în această perioadă a semnat un contract cu un alt ex-unirist, fundaşul Ştefan Mardare. În vârstă de 28 de ani, Călin Cristea a evoluat în toamnă pentru CSM Rm. Vîlcea, strângând 18 prezenţe (1298 de minute) şi un gol în Liga a 2-a, echipa din Zăvoi desfiinţându-se în această iarnă. „Îl înţelegem pe Călin, a avut o propunere de a continua la un nivel superior. Îi respectăm opţiunea, deşi am fi avut mare nevoie de serviciile sale”, a precizat Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea