Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Albaiulianul Adrian Cibu, noul deținător al Centurii ”Transilvania”, după ce l-a învins prin TKO pe Flavius Boiciuc

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luptătorul Adrian Cibu a câștigat, vineri seara, meciul împotriva deveanul Flavius Boiciuc, prin technical knockout (TKO) în prima repriză, după ce adversarul său a fost pus la pământ, fiind numărat de două ori, albaiulianul devenind astfel noul deținător al Centurii ”Transilvania”.

Disputa dintre Cibu și Boiciuc a închis gala Ultimate Fighting Tournament (UFT), ce a avut loc în Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, meciul fiind considerat de organizatori ”cel mai puternic meci de kick-box din Transilvania” la categoria 80 de kilograme.

Meciul pentru Centura ”Transilvania” ar fi trebuit să se desfășoare în cinci reprize, însă Adi Cibu și-a pus de două ori adversarul la pământ, în urma unor lovituri cu pumnul, acesta fiind numărat, iar conform regulamentului albaiulianul a fost declarat câștigător prin TKO.

În noiembrie 2016, Adrian Cibu a câștigat turneul piramidal de kickbox de la Deva după trei victorii, dintre care două prin TKO și una la puncte. Astfel, el a avut ocazia să-l înfrunte pe Flavius Boiciuc, fost deținător al ”Centurii Transilvania”.

Originar din Alba Iulia și angajat la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, Cibu (27 de ani) este unul dintre cei mai buni luptători ai Centrului de Arte Marțiale Tengu din Cluj-Napoca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea